Viktiga funktioner i releasen


Kontinuerligt medarbetarengagemang

Med SuitePeople Workforce Management kan du förenkla schemaläggningen av skift, enkelt övervaka arbetstid och automatisera löneberäkningar. SuitePeople Payroll bearbetar godkänd arbetstid för lönekörningar och bokför den automatiskt i huvudboken. Med mobilappen kan medarbetare visa sina scheman, stämpla in och ut och begära skiftändringar.

Smart ekonomistyrning och verksamhetsoptimering

NetSuite Analytics Warehouse utökar insamlingen av branschinnehåll till att omfatta tjänster, programvara och tillverkning och erbjuder anslutningar till fler datakällor. NetSuite Analytics Warehouse är nu tillgängligt för kunder i Storbritannien och Australien. Med NetSuite AP Automation kan du nu skicka leverantörsfakturor via e-post direkt till NetSuite, vilket både sparar tid och minskar risken för fel.

Optimera lagerverksamhet

Med NetSuite Ship Central får lagerpersonal tillgång till mobila paketerings- och leveransfunktioner. Serienummersatta och partinumrerade artiklar kan nu inventeras med NetSuite Smart Count. Order med kitartiklar på flera nivåer kan plockas med NetSuite WMS och om lagerplatser är oväntat tomma eller skadade kan de blockeras och en avisering skickas.

Releaseprocess


Nya funktioner släpps automatiskt till alla NetSuite-konton två gånger per år – de flesta av dem är kostnadsfria. Se hur uppdateringsprocessen fungerar.

Titta på videon

Resurser

Releaseinformation

Den bästa guiden till de funktioner som ingår i releasen och hur de fungerar.

Releaseinformation till NetSuite 2023.1(öppnas på en ny flik)
(NetSuite-inloggning krävs)

Konto för förhandsutgåva

En guide som hjälper dig att få ut så mycket som möjlig av ditt konto för förhandsutgåva, inklusive exempelmallar för testplan.

Guide till förhandsutgåva(öppnas på en ny flik)
(NetSuite-inloggning krävs)

Webbseminarium om funktionsöversikt

Titta på det här webbseminariet och lär dig mer om de nya funktionerna i NetSuite 2023 Release 1.

Titta nu(öppnas på en ny flik)

Webbseminarium om förberedelse för utgåva

Delta i webbseminariet och få tips på hur du förbereder dig för att börja använda NetSuite 2023 Release 1.

Tisdag, 14 februari 2023, 10:00 – 11:00 PST

Registrera dig nu(öppnas på en ny flik)

Poddsändning

Lyssna på NetSuites produktexperter när de berättar om viktiga funktioner och förbättringar i NetSuite 2023 Release 1.

Lyssna via Apple Podcasts(öppnas på en ny flik) och Spotify(öppnas på en ny flik) och titta via YouTube(öppnas på en ny flik).

Funktionsöversikt


Smart ekonomistyrning och verksamhetsoptimering

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Kontinuerligt medarbetarengagemang

 • Med NetSuite SuitePeople Workforce Management(öppnas på en ny flik) kan företag sluta använda flera applikationer och kalkylblad. Denna integrerade lösning gör det möjligt för företag att effektivisera schemaläggning, förenkla tid- och närvaroregistrering och automatisera löneberäkningar, vilket ger en bättre upplevelse för både anställda och chefer.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Beslutsstöd

 • Med NetSuite Analytics Warehouse(öppnas på en ny flik) får du åtkomst till fler av NetSuites transaktionsposttyper. NetSuite Analytics Warehouse förbättrar analyser med nya datamängder inom olika områden, t.ex. försäljning, lager, ekonomi, inköp och supporthantering.
 • Samlingen med fördefinierat analysmaterial för NetSuite Analytics Warehouse har utökats och innehåller nu branschspecifika infopaneler och visualiseringar för professionella tjänsteföretag, programvaruleverantörer och tillverkare.
 • Det nya REST-baserade gränssnittet ger ett tillförlitligt sätt att importera data till NetSuite Analytics Warehouse från anpassade applikationer.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Autonom försörjningskedja

 • Lageranställda kan nu packa och förbereda order för leverans i en enda mobilapplikation med NetSuite Ship Central(öppnas på en ny flik).
 • I den senaste versionen av NetSuite WMS(öppnas på en ny flik) kan enskilda artiklar som ingår i ett kit nu delas upp för att göra plockningen mer effektiv. Med de nya plockningsflödena kan lageranställda markera delvis plockade order som kompletta.
 • Manufacturing Mobile SuiteApp stöder nu fristående monteringar utan någon associerad arbetsorder.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Optimera projektets livscykel

 • NetSuites Project Cost to Cost Percent Complete SuiteApp ger organisationer flexibiliteten att definiera budget- och kostnadsbaser för projekt och redovisa löpande intäkter baserat på procent slutfört för projekt.
 • Åtkomst till infopanelen Projekt 360(öppnas på en ny flik) har utökats till att inkludera andra roller än bara projektledare, t.ex. avdelningschefer som är intresserade av projekt som påverkar deras affärsenheter eller chefer som söker information om projekt som deras underställda hanterar.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Enhetlig kundupplevelse

 • Automatiserade merförsäljnings- och korsförsäljningsförslag som tillhandahålls av Intelligenta rekommendationer har utökats från SuiteCommerce och omfattar nu även poster för affärsmöjligheter, kostnadsförslag och kundorder i NetSuite CRM(öppnas på en ny flik).
 • NetSuite CPQ innehåller en ny listrutehjälp på sidan Underhåll av regeluppsättning som gör att du kan välja fråge- och svarspar, vilket förbättrar användarupplevelsen, och gör att skapandet av konfigurationsregler går snabbare, enklare och är mindre felbenäget.
 • SuiteCommerce- och SuiteCommerce Advanced-(öppnas på en ny flik)webbutikerna stöder nu Google Analytics 4 och ACH-betalningar i kassabetalningsflödet.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)


Plattformsutveckling på ett enkelt sätt

 • Åtta nya typer av REST-standardposter är nu allmänt tillgängliga för att hjälpa kunder och partner att använda SuiteTalk REST-webbtjänster(öppnas på en ny flik) för att skapa integrerade lösningar som ansluter NetSuite till externa system och applikationer.
 • En mängd nya funktioner som nås via SuiteCloud-tillägget för Visual Studio Code(öppnas på en ny flik) låter utvecklare utföra uppgifter som till exempel att validera anpassade kodmoduler på serversidan, få direktåtkomst till och importera registrerade anpassade poster från produktions- och testkonton och enkelt jämföra lokala och kontohysta filer i en delad redigeringsvy.

Lär dig mer(öppnas på en ny flik)

Lär dig mer om hur NetSuite kan hjälpa dig att förbereda dig för den här releasen.

Kontakta min kontoansvarig(öppnas på en ny flik)