Hovedpunkter i versjonen


Vedvarende ansattengasjement

Med SuitePeople Workforce Management kan du effektivisere skiftplanlegging, spore timer på en enkel måte og automatisere lønnsberegninger. SuitePeople Payroll behandler godkjente timer for lønnskjøringer sømløst og posterer til hovedboken automatisk. Mobilappen gjør det mulig for ansatte å vise arbeidsplaner, stemple inn og ut og be om skiftendringer.

Smart økonomistyring og driftsoptimalisering

NetSuite Analytics Warehouse utvider samlingen av bransjeinnhold til å omfatte tjenester, programvare og produksjon, legger til tilkoblinger til flere datakilder og er nå tilgjengelig for kunder i Storbritannia og Australia. Med NetSuite AP Automation kan du nå sende leverandørfakturaer direkte til NetSuite via e-post, slik at du sparer tid og minimerer risikoen for feil.

Optimaliser lageroperasjoner

NetSuite Ship Central utstyrer lagermedarbeidere med mobilfunksjoner for pakking og frakt. Serienummererte og partinummererte artikler kan nå telles ved hjelp av NetSuite Smart Count. Ordrer med settartikler på flere nivåer kan plukkes med NetSuite WMS. Hvis hyller uventet blir tomme eller skadet, kan bruken blokkeres og et varsel kan sendes.

Utgivelsesprosess


Nye funksjoner og ny funksjonalitet utgis automatisk til alle NetSuite-kontoer to ganger i året, og det meste er gratis. Finn ut hvordan oppdateringsprosessen fungerer.

Se video

Ressurser

Utgivelsesnotater

Den beste veiledningen for å lære om hvilke funksjoner som finnes i utgivelsen, og hvordan de fungerer.

Utgivelsesnotater for NetSuite 2023.1(åpnes i en ny fane)
(NetSuite-pålogging er nødvendig)

Forhåndsvisningskonto

Veiledning som hjelper deg med å få mest mulig ut av forhåndsvisningskontoen, herunder eksempler på testplanmaler.

Veiledning for forhåndsvisning(åpnes i en ny fane)
(NetSuite-pålogging er nødvendig)

Nettseminar med oversikt over funksjoner

Se dette nettseminaret som er tilgjengelig på forespørsel, og hør om de nye funksjonene i NetSuite 2023 versjon 1.

Se nå(åpnes i en ny fane)

Nettseminar om versjonsklargjøring

Delta på dette nettseminaret og få tips om hvordan du klargjør for NetSuite 2023 versjon 1.

Tirsdag 14. februar 2023 kl. 10.00–11.00 PST

Registrer deg nå(åpnes i en ny fane)

Podkast

Lytt til NetSuite-produkteksperter som forteller detaljert om nøkkelfunksjoner og forbedringer i NetSuite 2023 versjon 1.

Du finner podkasten på Apple Podcasts(åpnes i en ny fane), Spotify(åpnes i en ny fane) og YouTube(åpnes i en ny fane).

Oversikt over funksjoner


Smart økonomistyring og driftsoptimalisering

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Vedvarende ansattengasjement

 • NetSuite SuitePeople Workforce Management(åpnes i en ny fane) hjelper virksomheter med å fjerne behovet for flere applikasjoner og regneark ved å tilby en enhetlig løsning som effektiviserer planleggingen, forenkler registreringen av tid og tilstedeværelse, automatiserer lønnsberegningen og gir en bedre opplevelse for både ansatte og ledere.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Beslutningsstøtte

 • NetSuite Analytics Warehouse(åpnes i en ny fane) gir tilgang til flere transaksjonsoppføringstyper i NetSuite og forbedrer analyser med nye datasett på områder som salg, lagerbeholdning, økonomistyring, innkjøp og administrasjon av kundestøtte.
 • Samlingen av forhåndsbygde analysematerialer for NetSuite Analytics Warehouse er utvidet til å omfatte bransjespesifikke dashbord og visualiseringer for profesjonelle tjenester, programvareleverandører og produsenter.
 • Et nytt REST-basert grensesnitt gir en pålitelig metode for å importere data til NetSuite Analytics Warehouse fra egendefinerte applikasjoner.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Autonom forsyningskjede

 • Lagermedarbeidere kan nå pakke og klargjøre ordrer for forsendelse i én enkelt mobilapplikasjon med NetSuite Ship Central(åpnes i en ny fane).
 • I den nyeste versjonen av NetSuite WMS(åpnes i en ny fane) kan enkeltartikler som er en del av et sett, nå deles opp for mer effektiv plukking. Nye plukkflyter gjør det mulig for lagermedarbeiderne å merke delvis plukkede ordrer som fullført.
 • Manufacturing Mobile SuiteApp har nå støtte for frittstående monteringer uten en tilknyttet arbeidsordre.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Optimalisere prosjektlivssyklusen

 • NetSuite Project Cost to Cost Percent Complete SuiteApp gir organisasjoner fleksibilitet til å definere grunnlaget for budsjettet og kostnader for prosjekter og føre løpende inntekter basert på fullføringsprosent for prosjekter.
 • Tilgang til dashbordet Prosjekt 360(åpnes i en ny fane) er utvidet og omfatter nå andre roller enn prosjektledere, for eksempel avdelingsledere som er interessert i prosjekter som har innvirkning på forretningsenhetene deres, eller overordnede som ønsker informasjon om prosjekter som ledes av underordnede.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Enhetlig kundeopplevelse

 • Automatiserte forslag til oppsalg og kryssalg fra intelligente anbefalinger er utvidet fra SuiteCommerce til også å omfatte oppføringene for muligheter, estimater og salgsordrer i NetSuite CRM(åpnes i en ny fane).
 • NetSuite CPQ inneholder en ny rullegardinhjelper på siden for vedlikehold av regelsett der du kan velge par med spørsmål og svar, slik at brukeropplevelsen blir bedre og byggingen av konfigurasjonsregler blir raskere, enklere og mindre utsatt for feil.
 • SuiteCommerce- og SuiteCommerce Advanced-(åpnes i en ny fane)nettbutikker har nå støtte for Google Analytics 4 og ACH-betalinger i utsjekkingsflyten.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)


Enklere utvikling for plattformen

 • Åtte nye standard REST-oppføringstyper er nå generelt tilgjengelige for å hjelpe kunder og partnere med å bruke REST-nettjenester i SuiteTalk(åpnes i en ny fane) til å bygge integrerte løsninger som kobler NetSuite til eksterne systemer og applikasjoner.
 • En rekke nye funksjoner som er tilgjengelige fra SuiteCloud-utvidelsen for Visual Studio Code(terbuka di tab baru), gjør at utviklere kan utføre oppgaver som validering på serversiden av moduler med egendefinert kode, få direkte tilgang til og importere egendefinerte oppføringsforekomster fra produksjons- og testkontoer og enkelt sammenligne filer som driftes lokalt og med konto i en delt redigeringsvisning.

Finn ut mer(åpnes i en ny fane)

Finn ut hvordan NetSuite kan hjelpe deg med å bli klar for denne versjonen.

Kontakt min kontoansvarlige(åpnes i en ny fane)