Hoogtepunten van de release


Continue betrokkenheid van werknemers

Met SuitePeople Workforce Management kunt u de planning van diensten stroomlijnen, eenvoudig uren bijhouden en loonberekeningen automatiseren. In SuitePeople Payroll worden goedgekeurde uren eenvoudig verwerkt voor salarisruns en automatisch geboekt naar het grootboek. Via de mobiele app kunnen werknemers hun rooster bekijken, in- en uitklokken en wijzigingen in diensten aanvragen.

Slimme financials en operationele topkwaliteit

NetSuite Analytics Warehouse wordt uitgebreid met inhoud voor de bedrijfstakken Services, Software en Manufacturing. Daarnaast zijn verbindingen met meer gegevensbronnen toegevoegd en het is nu beschikbaar voor klanten in het VK en Australië. Met NetSuite AP Automation kunnen leveranciersfacturen nu direct via e-mail worden verzonden naar NetSuite, zodat tijd wordt bespaard en fouten tot een minimum worden beperkt.

Magazijnbewerkingen optimaliseren

Met NetSuite Ship Central kunnen magazijnmedewerkers gebruikmaken van de mogelijkheden van verpakken en verzenden voor mobiel gebruik. Items met serie- en partijnummers kunnen nu worden geteld met NetSuite Smart Count. Orders met kititems op meerdere niveaus kunnen worden gepickt met NetSuite WMS, en als opslagplaatsen onverwacht leeg of beschadigd zijn, kan het gebruik ervan worden geblokkeerd en wordt een waarschuwing verzonden.

Releaseproces


Nieuwe functies en functionaliteit worden automatisch twee keer per jaar uitgebracht voor alle NetSuite accounts, en de meeste zijn gratis. Bekijk hoe het updateproces werkt.

Video bekijken

Resources

Releaseopmerkingen

Uw ultieme gids voor de functies in de release en de werking ervan

Releaseopmerkingen bij NetSuite 2023.1 (wordt op een nieuw tabblad geopend)
(Inloggen bij NetSuite is vereist.)

Releasevoorbeeldaccount

Gids waarmee u optimaal kunt profiteren van uw releasevoorbeeld-testaccount, inclusief voorbeeldsjablonen voor een testplan

Gids voor releasevoorbeeld (wordt op een nieuw tabblad geopend)
(Inloggen bij NetSuite is vereist.)

Webinar Functieoverzicht

Bekijk deze webinar op aanvraag en kom meer te weten over de nieuwe functies in NetSuite 2023 Release 1.

Nu bekijken (wordt op een nieuw tabblad geopend)

Webinar Gereedheid voor release

Woon deze webinar bij en ontvang tips over de voorbereiding voor NetSuite 2023 Release 1.

Dinsdag 14 februari 2023, 10:00-11:00 PST

Nu registreren (wordt op een nieuw tabblad geopend)

Podcast

Luister naar gesprekken van NetSuite productexperts waarbij ze in detail ingaan op belangrijke functies en verbeteringen in NetSuite 2023 Release 1.

Luister via Apple Podcasts (wordt op een nieuw tabblad geopend), Spotify (wordt op een nieuw tabblad geopend) en YouTube (wordt op een nieuw tabblad geopend).

Functieoverzicht


Slimme financials en operationele topkwaliteit

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


Continue betrokkenheid van werknemers

 • Met NetSuite SuitePeople Workforce Management(wordt op een nieuw tabblad geopend) kunnen bedrijven stoppen met het gebruik van meerdere applicaties en spreadsheets. Dankzij deze geïntegreerde oplossing kunnen bedrijven de planning stroomlijnen, het vastleggen van tijd en aanwezigheid vereenvoudigen en loonberekeningen automatiseren, waarmee een betere ervaring wordt geboden voor zowel werknemers als managers.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


Business Intelligence

 • NetSuite Analytics Warehouse(wordt op een nieuw tabblad geopend) biedt toegang tot meer soorten NetSuite transactierecords. Met NetSuite Analytics Warehouse worden analyses verbeterd met nieuwe gegevenssets op het gebied van verkoop, voorraad, financiën, inkoop en ondersteuningsbeheer.
 • De verzameling met kant-en-klare analysehulpmiddelen voor NetSuite Analytics Warehouse is uitgebreid met branchespecifieke dashboards en visualisaties voor zakelijke dienstverleners, softwareleveranciers en fabrikanten.
 • Een nieuwe op REST gebaseerde interface biedt een betrouwbare manier om gegevens te importeren in NetSuite Analytics Warehouse vanuit aangepaste applicaties.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


Autonome voorraadketen

 • Magazijnmedewerkers kunnen orders nu verpakken en gereedmaken voor verzending in één mobiele applicatie met NetSuite Ship Central(wordt op een nieuw tabblad geopend).
 • In de nieuwste versie van NetSuite WMS(wordt op een nieuw tabblad geopend) kunnen individuele items die deel uitmaken van een kit nu worden opgesplitst om het picken efficiënter te laten verlopen. Met de nieuwe pickflows kunnen magazijnmedewerkers gedeeltelijk gepickte orders als compleet markeren.
 • De Manufacturing Mobile SuiteApp ondersteunt nu ook zelfstandig samengestelde items zonder dat er een werkorder aan is gekoppeld.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


De projectlevenscyclus optimaliseren

 • De Project Cost to Cost Percent Complete SuiteApp van NetSuite biedt organisaties de flexibiliteit om de budget- en kostenbasis te definiëren voor projecten en doorlopende inkomsten te verantwoorden op basis van het voltooiingspercentage van projecten.
 • Toegang tot Project 360(wordt op een nieuw tabblad geopend) Dashboard is uitgebreid met andere rollen naast projectmanagers, zoals afdelingshoofden die willen weten wat de invloed is van projecten op hun bedrijfsonderdelen of supervisors die informatie willen over projecten die door hun ondergeschikten worden beheerd.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


Uniforme klantervaring

 • Geautomatiseerde suggesties voor upselling en cross-selling die worden geleverd door de functie 'Intelligente aanbevelingen' zijn uitgebreid vanuit SuiteCommerce en omvatten nu ook NetSuite CRM(wordt op een nieuw tabblad geopend) kans-, schattings- en verkooporderrecords.
 • NetSuite CPQ bevat een nieuwe vervolgkeuzelijsthulp op de pagina voor onderhoud van regelsets waarmee u vraag-en-antwoordparen kunt selecteren. Hierdoor verbetert de gebruikerservaring en wordt het maken van configuratieregels sneller, eenvoudiger en minder foutgevoelig.
 • De SuiteCommerce en SuiteCommerce Advanced(wordt op een nieuw tabblad geopend) webwinkels ondersteunen nu Google Analytics 4 en ACH-betalingen in het afrekenproces.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)


Platformontwikkeling in een handomdraai

 • Acht nieuwe soorten standaard-REST-records zijn nu algemeen beschikbaar. Hiermee kunnen klanten en partners SuiteTalk REST-webservices(terbuka di tab baru) gebruiken voor het bouwen van geïntegreerde oplossingen die NetSuite verbinden met externe systemen en applicaties.
 • Met een groot aantal nieuwe functies die toegankelijk zijn via de SuiteCloud uitbreiding voor Visual Studio Code(terbuka di tab baru) kunnen ontwikkelaars taken uitvoeren zoals validatie aan de serverzijde van aangepaste-codemodules, het rechtstreeks openen en importeren van aangepaste recordinstances vanuit productie- en testaccounts, en het eenvoudig vergelijken van lokaal en door de account gehoste bestanden in een gesplitste-editorweergave.

Meer informatie (wordt op een nieuw tabblad geopend)

Ontdek hoe NetSuite u kan helpen bij de voorbereiding voor deze release.

Neem contact op met mijn accountmanager (wordt op een nieuw tabblad geopend)