Version kohokohdat


Työntekijöiden jatkuva sitouttaminen

SuitePeople Workforce Management -sovelluksen avulla voit tehostaa työvuorojen ajoitusta, seurata tunteja helposti ja automatisoida palkkojen laskennan. SuitePeople Payroll käsittelee hyväksytyt palkka-ajojen tunnit saumattomasti ja tekee kirjaukset automaattisesti pääkirjaan. Mobiilisovelluksen avulla työntekijät voivat tarkastella aikatauluja, tehdä sisään- ja ulosleimauksia sekä pyytää muutoksia työvuoroihin.

Älykkäät taloustiedot ja toiminnallinen laatu

NetSuite Analytics Warehouse laajentaa toimialan sisältövalikoimaa palveluihin, ohjelmistoihin ja valmistukseen. Sovellus on yhdistettävissä entistä useampiin tietolähteisiin ja asiakkaiden käytettävissä nyt myös Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa. NetSuite AP Automation -sovelluksen avulla toimittajalaskut voidaan lähettää sähköpostitse suoraan NetSuiteen, mikä säästää aikaa ja mahdollistaa virheiden minimoinnin.

Varastotoimintojen optimointi

NetSuite Ship Central tarjoaa varastotyöntekijöille mobiiliominaisuuksia pakkaus- ja lähetystehtäviin. Sarja- ja eränumeroidut nimikkeet ovat nyt inventoitavissa NetSuite Smart Count -sovelluksella. Tilaukset, joihin liittyy monitasoisia setin nimikkeitä, ovat keräiltävissä NetSuite WMS -sovelluksen avulla. Jos hyllypaikat ovat päässeet tyhjentymään tai vahingoittumaan, niiden käyttö voidaan estää ja asiasta voidaan lähettää ilmoitus.

Julkaisuprosessi


Uudet ominaisuudet ja toiminnot, joista useimmat ovat ilmaisia, julkaistaan automaattisesti kaikilla NetSuite-tileillä kahdesti vuodessa. Tutustu päivitysprosessiin.

Katso video

Resurssit

Julkaisutiedot

Kattava opas, jossa kerrotaan version ominaisuuksista ja niiden toiminnasta.

NetSuite 2023.1 -version julkaisutiedot(avautuu uuteen välilehteen)
(edellyttää kirjautumista NetSuiteen)

Version esikatselutili

Muun muassa testisuunnitelmamalleja sisältävä opas, jonka avulla saat parhaan hyödyn version esikatselutilistäsi.

Version esikatselun opas(avautuu uuteen välilehteen)
(edellyttää kirjautumista NetSuiteen)

Ominaisuuksien yleiskatsaus -webinaari

Katso tämä on-demand-webinaari, jossa kerrotaan NetSuite 2023 Release 1 -version uusista ominaisuuksista.

Katso nyt(avautuu uuteen välilehteen)

Versiopäivitykseen valmistautuminen -webinaari

Liity tähän webinaariin, niin saat vinkkejä NetSuite 2023 Release 1 -version käytön aloitukseen.

Tiistaina 14. helmikuuta 2023 klo 10–11 (PST)

Rekisteröidy nyt(avautuu uuteen välilehteen)

Podcast

Kuuntele NetSuite-tuoteasiantuntijoiden keskusteluja, joissa perehdytään NetSuite 2023 Release 1 -version keskeisiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Saatavilla Apple Podcastsissa(avautuu uuteen välilehteen), Spotifyssä(avautuu uuteen välilehteen) ja YouTubessa(avautuu uuteen välilehteen).

Ominaisuuksien yleiskatsaus


Älykkäät taloustiedot ja toiminnallinen laatu

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Työntekijöiden jatkuva sitouttaminen

 • NetSuite SuitePeople Workforce Management(avautuu uuteen välilehteen) auttaa yrityksiä luopumaan päällekkäisistä sovelluksista ja laskentataulukoista. Yhtenäinen ratkaisu sujuvoittaa työaikataulujen laatimista, yksinkertaistaa työtuntien ja läsnäolon kirjauksen, automatisoi palkanlaskennan ja tarjoaa paremman käyttökokemuksen sekä työntekijöille että esihenkilöille.

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Liiketoimintatiedon analysointi

 • NetSuite Analytics Warehouse(avautuu uuteen välilehteen) -sovelluksessa asiakkaiden käytettävissä on entistä enemmän NetSuite-tapahtumatietuetyyppejä, ja analyyseja voi täydentää uusilla tietojoukoilla esimerkiksi myynnin, varaston, taloushallinnon, hankinnan ja tuen hallinnan alueilla.
 • NetSuite Analytics Warehouse -sovellukseen on lisätty asiantuntijapalveluja tarjoaville yrityksille, ohjelmistotoimittajille ja valmistajille valmiiksi määritettyjä analyyseja, toimialakohtaisia koontinäyttöjä ja visualisointeja.
 • Uuden REST-pohjaisen rajapinnan avulla tietoja voidaan tuoda mukautetuista sovelluksista luotettavasti NetSuite Analytics Warehouse -sovellukseen.

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Itsenäinen toimitusketju

 • Varastotyöntekijät voivat nyt pakata ja valmistella lähetettävät tilaukset NetSuite Ship Central(avautuu uuteen välilehteen) -mobiilisovelluksella.
 • NetSuite WMS(avautuu uuteen välilehteen) -sovelluksen uusimmassa versiossa setteihin kuuluvat tuotteet voidaan erotella tehokkaampaa keräilyä varten. Uusien keräilyprosessien avulla varastotyöntekijät voivat merkitä osittain keräillyt tilaukset valmiiksi.
 • Manufacturing Mobile SuiteApp tukee nyt itsenäisiä kokoonpanoja, joihin ei liity työmääräintä.

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Projektin elinkaaren optimointi

 • NetSuite Project Cost to Cost Percent Complete SuiteApp -sovelluksen avulla organisaatiot voivat määrittää budjetin perustan ja projektien kustannukset joustavasti sekä kirjata tulot projektin valmistumisprosentin perusteella.
 • Project 360(avautuu uuteen välilehteen) -koontinäytön käyttöoikeutta on laajennettu projektipäälliköiden lisäksi muille rooleille, kuten osastopäälliköille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoimintayksiköihin vaikuttavista projekteista, ja esihenkilöille, jotka haluavat nähdä tietoja tiimin jäsenten projekteista.

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Yhtenäinen asiakaskokemus

 • Älykkäiden suositusten tarjoamat automaattiset lisä- ja ristiinmyyntiehdotukset ovat käytettävissä SuiteCommerce-sovelluksen ohella myös NetSuite CRM(avautuu uuteen välilehteen) -sovelluksen myyntimahdollisuus-, arvio- ja myyntitilaustietueissa.
 • NetSuite CPQ -sovelluksessa on uusi sääntöavustaja. Sääntöjen ylläpitosivulla on avattavat luettelot, joista käyttäjä voi valita kysymys-vastauspareja ja joiden avulla konfigurointisääntöjen luonti on entistä nopeampaa, helpompaa ja vähemmän alttiimpaa virheille.
 • SuiteCommerce- ja SuiteCommerce Advanced(avautuu uuteen välilehteen) -verkkokaupat tukevat nyt Google Analytics 4 -palvelua ja ACH-maksuja tilausprosessin aikana.

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)


Käteviä alustakehitysominaisuuksia

Lisätietoja(avautuu uuteen välilehteen)

Selvitä, miten voit valmistautua versiopäivitykseen NetSuiten avulla.

Ota yhteyttä asiakaspäällikköön(avautuu uuteen välilehteen)