Højdepunkter i udgivelsen


Kontinuerligt medarbejderengagement

Med SuitePeople Workforce Management kan du strømline tidsplanlægning, nemt spore timer og automatisere lønberegninger. SuitePeople Payroll behandler problemfrit godkendte timer til lønsystemkørsler og posterer automatisk til hovedbogen. Mobilappen giver medarbejdere mulighed for at se deres tidsplaner, stemple ind og ud samt anmode om ændringer af skiftehold.

Intelligent Financials & operational excellence

NetSuite Analytics Warehouse udvider samlingen af brancheindhold til tjenester, software og fremstilling, tilføjer forbindelser til flere datakilder og er nu tilgængelig for kunder i Storbritannien og Australien. Med NetSuite AP Automation kan leverandørregninger nu e-mailes direkte til NetSuite, så der spares tid og fejl minimeres.

Optimer lagerstedsoperationer

NetSuite Ship Central udstyrer lagerstedsansatte med muligheder for mobilpakning og -forsendelse. Serie- og partinummererede varer kan nu optælles vha. NetSuite Smart Count. Ordrer med varer i standardsæt på flere niveauer kan plukkes med NetSuite WMS, og hvis reoler uventet er tomme eller beskadiget, kan brugen af dem blokeres, og en varsling kan sendes.

Udgivelsesproces


Nye funktioner og funktionalitet frigives automatisk til alle NetSuite-konti to gange om året - og de fleste af dem er gratis. Tjek, hvordan opdateringsprocessen virker.

Se video

Ressourcer

Udgivelsesnoter

Din ultimative guide til at forstå, hvilken funktion der er i udgivelsen, og hvordan de fungerer.

Udgivelsesnoter til NetSuite 2023.1 (åbner i en ny fane)
(NetSuite-logon påkrævet)

Release Preview-konto

Vejledning, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din testkonto til Release Preview, herunder skabeloner til prøvetestplaner.

Vejledning til Release Preview (åbner i en ny fane)
(NetSuite-logon påkrævet)

Webinar om funktionsoversigt

Se dette on-demand webinar, og hør om de nye funktioner i NetSuite 2023 Release 1.

Se nu (åbner i en ny fane)

Webinar om parathed til udgivelse

Deltag i dette webinar, og få tips til, hvordan du forbereder dig til NetSuite 2023 Release 1.

Tirsdag den 14. februar 2023 kl. 10.00-11.00 PST

Registrer nu (åbner i en ny fane)

Podcast

Hør samtaler fra NetSuite-produkteksperter, når de går i dybden med detaljer om nøglefunktioner og forbedringer i NetSuite 2023 Release 1.

Stil ind på Apple Podcasts (åbner i en ny fane), Spotify (åbner i en ny fane) og YouTube (åbner i en ny fane).

Funktionsoversigt


Intelligent Financials & operational excellence

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Kontinuerligt medarbejderengagement

 • NetSuite SuitePeople Workforce Management (åbner i en ny fane) hjælper forretninger med at eliminere flere applikationer og regneark ved at levere en samlet løsning, der strømliner tidsplanlægningen, forenkler registreringen af tid og fremmøde, automatiserer lønberegninger og giver en bedre oplevelse for både medarbejdere og ledere.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Business Intelligence

 • NetSuite Analytics Warehouse (åbner i en ny fane) giver adgang til flere NetSuite-transaktionsrecordtyper og forbedrer analyser med nye datasæt inden for områder som salgs-, lager-, økonomi-, indkøbs- og supportstyring.
 • Samlingen af færdigbyggede analysematerialer til NetSuite Analytics Warehouse er udvidet til at omfatte branchespecifikke instrumentbrætter og visualiseringer til erhvervsvirksomheder, softwareleverandører og fabrikanter.
 • Et nyt REST-baseret interface giver en pålidelig måde at importere data på til NetSuite Analytics Warehouse fra tilpassede applikationer.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Selvkørende forsyningskæde

 • Lagermedarbejdere kan nu pakke og forberede ordrer til forsendelse i en enkelt mobilapplikation med NetSuite Ship Central (åbner i en ny fane).
 • I den nyeste version af NetSuite WMS (åbner i en ny fane) kan individuelle varer, der er en del af et standardsæt, nu opdeles for mere effektiv plukning. Nye plukkeflows giver medarbejdere på lagergulvet mulighed for at markere delvist plukkede ordrer som fuldførte.
 • Manufacturing Mobile SuiteApp understøtter nu separate samlinger uden en tilknyttet arbejdsordre.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Optimering af projekts livscyklus

 • NetSuite Project Cost to Cost Percent Complete SuiteApp giver organisationer fleksibiliteten til at definere grundlaget for budget og omkostninger på projekter og foretage løbende indtægtsførsel på basis af projektets procentvise fuldførelse.
 • Adgang til instrumentbrættet Projekt 360 grader (åbner i en ny fane) udvides til at omfatte andre roller end projektledere, f.eks. afdelingsledere, som er interesseret i projekter, der påvirker deres forretningsenheder, eller supervisorer, der søger oplysninger om projekter, som deres underordnede håndterer.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Samlet kundeoplevelse

 • Automatiserede opsalgs- og krydssalgsforslag leveret af Intelligente anbefalinger er udvidet fra SuiteCommerce til også at omfatte NetSuite CRM (åbner i en ny fane)-salgsmuligheds-, overslags- og salgsordrerecords.
 • NetSuite CPQ (åbner i en ny fane) indeholder et nyt hjælpeprogram til rullelister på siden til vedligeholdelse af regelsæt, der gør det muligt at vælge spørgsmålspar og svar, så brugeroplevelsen forbedres, og bygning af konfigurationsregler bliver hurtigere, lettere og mindre udsat for fejl.
 • SuiteCommerce- og SuiteCommerce Advanced- (åbner i en ny fane)webbutikker understøtter nu Google Analytics 4 og ACH-betalinger i udtjekningsflowet.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)


Udvikling til platformen på den nemme måde

 • Otte nye standard REST-recordtyper er nu generelt tilgængelige for at hjælpe kunder og partnere med at anvende SuiteTalk REST Web Services (åbner i en ny fane) til at bygge integrerede løsninger, der forbinder NetSuite med eksterne systemer og applikationer.
 • Et væld af nye muligheder, der er tilgængelige fra SuiteCloud Extension for Visual Studio Code (åbner i en ny fane) giver udviklere mulighed for at udføre opgaver som validering af tilpassede kodemoduler på serversiden, få direkte adgang til og importere tilpassede recordinstanser fra produktions- og testkonti og nemt sammenligne lokalt og kontohostede filer i en split-editor-visning.

Få flere oplysninger (åbner i en ny fane)

Få oplysninger om, hvordan NetSuite kan hjælpe dig med at blive klar til denne udgivelse.

Kontakt min kontoansvarlige (åbner i en ny fane)