Sneakpeek
NetSuite 2022 Release 2

Hoogtepunten functies voor financiële gegevens in NetSuite
 • Met de nieuwe Rebate and Trade Promotions SuiteApp worden het beheer en de uitvoering van fabrikantenkortingen en handelspromoties vereenvoudigd. Dit bespaart tijd en vergroot de efficiëntie door het maken, uitvoeren, toerekenen en afstemmen van leveranciers- en klantenkortingsprogramma's te centraliseren en automatiseren.
 • Aanvullende projectclassificatiewaarden voor afdeling, locatie en klasse kunnen worden ingesteld in projectrecords. Hiermee wordt tijd bespaard en wordt de gegevenskwaliteit verbeterd door ervoor te zorgen dat projectgerelateerde onkosten of inkomsten correct zijn gecategoriseerd.
Hoogtepunten functies voor voorraadbeheer in NetSuite
 • Met Smart Count, een nieuwe oplossing voor geautomatiseerde, mobiele periodieke tellingen, kunnen gebruikers voorraadtellingen live uitvoeren, zonder op de locatie transacties te hoeven stoppen. Hierdoor wordt de verstoring van en invloed op activiteiten geminimaliseerd.
 • Dankzij het nieuwe Item 360 dashboard is voorraadplanning en -beheer minder ontmoedigend doordat alle gegevens die een gebruiker mogelijk nodig heeft op één plek staan. 'Item 360' gaat verder dan de basis bij het tonen van gegevens zoals door de gebruiker geselecteerde KPI's, voorraadtelling per locatie en verwachte voorraadniveaus, met waarschuwingen voor verwachte tekorten of voorraadoverschotten.
Hoogtepunten functies voor supply chain-beheer in NetSuite
 • Door de verbetering in de workbench voor planners in NetSuite MRP kunnen planners verwachte voorraadniveaus in een grafiek bekijken in plaats van alleen in een tabel. Met deze visualisatie kan het eenvoudiger zijn om SKU's met voorraadniveaus te ontdekken waarvan de trend te hoog of te laag is.
 • Pick en verpak af te handelen service-items net zoals andere voorraaditems via NetSuite Warehouse Management System (WMS) en Pack Station. Dit is handig voor bedrijven die services aan klanten bieden of gebruikmaken van services van derden als onderdeel van hun activiteiten.
Hoogtepunten functies voor NetSuite CRM
 • De CRM-uitbreiding bevat incrementele rollen en dashboards die specifiek zijn afgestemd op verkoopmanagers, verkopers en marketing- en klantenserviceteams, samen met 10 vooraf gebouwde SuiteAnalytics Workbooks voor het meten van verkoopprestaties.
Hoogtepunten functies voor NetSuite Analytics Warehouse
 • Met de 'Afstemmingseditor aangepast attribuut' kan een bedrijfsanalist de aangepaste gegevens selecteren die van NetSuite naar het datawarehouse moeten stromen bij de volgende geplande vernieuwing, evenals de plaatsing ervan in een gegevenssnapshot van het onderwerpgebied.
 • Met de functie 'Bundels' is het eenvoudig om inhoud van de ene NetSuite Analytics Warehouse instance naar de andere te exporteren. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een werkboek en een dashboard in een sandboxaccount maken en deze vervolgens met 'Bundels' exporteren naar een productieaccount.
Hoogtepunten functies voor mobiele app van NetSuite
 • In NetSuite voor iOS 10.1 is de lijstervaring in 'Records' voor iOS gewijzigd.
 • Verbeteringen in de ervaring voor 'Algemene zoekopdracht', d. w.z. als u uw zoekopdracht vanuit een specifiek recordsoort start, worden zoekopdrachten nu automatisch gefilterd op dat recordsoort.