Smugkig
NetSuite 2022 Release 2

Fremhævede funktioner til NetSuite-økonomi
 • Den nye Rebate and Trade Promotions SuiteApp forenkler styringen og udførelsen af fabrikanters rabatter og handelspromotions, hvilket sparer tid og øger effektiviteten ved at centralisere og automatisere oprettelse, udførelse, periodisering og afstemning af leverandør- og kunderabatprogrammer
 • Yderligere projektklassifikationsværdier for afdeling, lokation og klasse kan sættes på projektrecords, hvilket sparer tid og forbedrer datakvaliteten ved at sikre, at projektrelaterede udgifter eller indtægt kategoriseres korrekt.
Fremhævede funktioner til NetSuite-lagerstyring
 • Smart optælling, en ny automatiseret mobilløsning til cyklisk optælling, giver brugere mulighed for at foretage lageroptællinger live uden at stoppe transaktioner på lokationen og minimerer dermed afbrydelser og indvirkninger på driften.
 • Det nye instrumentbræt Vare 360 grader gør lagerplanlægning og -styring mindre skræmmende ved at placere alle de oplysninger, som en bruger kan have brug for om en vare, på ét sted. Vare 360 grader går videre end det grundlæggende for at vise oplysninger, såsom brugervalgte KPI'er, lageroptælling efter lokation og forventede beholdningsniveauer med varslinger om forventede mangler eller overskudslager.
Fremhævede funktioner til NetSuite-forsyningskædeplanlægning
 • Forbedringer af workbenchen Planlæggere i NetSuite MRP giver planlæggere mulighed for at se forventede lagerniveauer i en graf i stedet for kun en tabel. Denne visualisering kan gøre det nemmere at få øje på SKU'er med beholdningsniveauer, der har tendens til at være for høje eller lave.
 • Pluk og pak servicevarer, der skal opfyldes, på samme måde som andre lagervarer gennem NetSuite Warehouse Management System (WMS) og Pack Station. Dette er nyttigt for firmaer, der tilbyder tjenester til kunder eller er afhængige af tredjeparttjenester som en del af deres drift.
Fremhævede funktioner til NetSuite CRM
 • CRM-tilføjelsesprogrammet leverer trinvise roller og instrumentbrætter, som er specielt skræddersyet til salgschefer, salgsrepræsentanter samt marketing- og kundeserviceteams sammen med færdigbyggede SuiteAnalytics-projektmapper for at hjælpe med at måle salgspræstation.
Fremhævede funktioner til NetSuite Analytics Warehouse
 • Med editoren til tilpasset attributmapping kan en forretningsanalytiker vælge de tilpassede data, der skal flyde fra NetSuite til data warehouse ved den næste tidsplanlagte opdatering, samt deres placering i et datasnapshot af emneområder.
 • Funktionen Bundter gør det nemt at eksportere indhold fra én instans af NetSuite Analytics Warehouse til en anden. En bruger kan f.eks. oprette en projektmappe og et instrumentbræt i en sandkassekonto og dernæst anvende Bundter til at eksportere det til en produktionskonto.
Fremhævede funktioner til NetSuite-mobilapp
 • NetSuite for iOS 10.1 leverer en gennemgribende revision af oplevelsen af listen over records til iOS.
 • Forbedringer af den globale søgeoplevelse filtreres nu automatisk til den recordtype, som du vil starte søgningen efter en bestemt recordtype fra.