Sneakpeek
NetSuite 2022 Release 1

Hoogtepunten functies voor softwarebedrijven
 • Dankzij de functie voor massale verwerking van klantbetalingen hoeven verkoopfacturen niet afzonderlijk te worden verwerkt door managers debiteuren. Betalingen van meerdere klanten kunnen nu namelijk in één stap worden gegroepeerd en verwerkt.
 • Automatiseer het toewijzingsproces voor arbeidskosten met de mogelijkheid om arbeidskosten te boeken op specifieke programma's of projecten waarvoor de onkosten zijn gemaakt.
Hoogtepunten functies voor groothandelsbedrijven
 • In NetSuite WMS wordt nu zonepicking ondersteund voor het picken van zowel één als meerdere orders. Deze pickstrategie verhoogt de picksnelheid door bewegingen van pickers in het magazijn en de duplicatie van pickpaden te beperken
 • Operationele medewerkers hebben toegang tot een geconsolideerd rapport met tracering vooruit en achteruit van alle partijen. Er zijn ook nieuwe filters om deze gegevens te sorteren zodat ze de benodigde gegevens snel kunnen vinden.
Hoogtepunten functies voor productiebedrijven
 • Supply chain-managers kunnen nu aangepaste weergaven maken van de voorraadplanningsworkbench (één pagina waarop bevoorradings- en vraagorders worden getoond) en deze opslaan voor toekomstig gebruik.
 • Met NetSuite Quality Management kunnen bedrijven nu items op aanvraag opnieuw inspecteren buiten het standaardinspectieschema via ad-hoc-, geplande of periodieke inspecties.
Hoogtepunten functies voor de detailhandel
 • Met nieuwe scores voor leveranciersprestaties wordt een schatting gemaakt hoeveel dagen orders te vroeg of te laat zijn gebaseerd op historische leveranciersprestaties met een betrouwbaarheidsscore (1-100) voor elke voorspelling.
 • Nieuwe functionaliteit voor FEFO-toewijzing (first expired first out) bij afhandeling maakt het voor operationele medewerkers eenvoudiger om partijen aan items met partijnummers toe te wijzen. Ze kunnen FEFO nu in één proces voor zowel toewijzing als verzending gebruiken, zodat er geen extra stap meer nodig is.
Hoogtepunten functies voor dienstverlenende bedrijven
 • Met de nieuwe, aanpasbare factuurpresentatiesjablonen kunt u precies de juiste regelitemindeling configureren die voor elke klant (of zelfs voor elk project) is vereist. Neem gedetailleerde factuurspecificaties op voor tijd die is geboekt door elke consultant, de onderaannemerskosten en meer.
 • Het dashboard 'Project 360' biedt een geïntegreerd, projectgericht 'besturingspaneel' binnen SuiteProjects waarmee gegevens uit de gehele Suite kunnen worden opgehaald. Daarbij worden gegevens uit de gehele Suite gebruikt en weergegeven in een werkruimte die is aangepast aan de behoeften van drukke projectmanagers.
Hoogtepunten functies voor non-profitorganisaties
 • Donateurs kunnen hun bijdrage eenvoudig online betalen via een betalingskoppeling die aan de website of e-mail van de organisatie kan worden toegevoegd. Donaties kunnen ook als periodiek worden aangeduid en worden getagd voor specifieke programma's of initiatieven.
 • Het is nu eenvoudiger dan ooit om losstaande intercompany-creditnota's en -factureertegoeden aan elkaar te koppelen. Deze functie is vooral handig voor non-profitbedrijven met een non-profitdochtermaatschappij.