Προϊοντα

Γίνετε μία από τις περισσότερες των 19.000 επιχειρήσεων σε περισσότερες από 200 χώρες που χρησιμοποιούν NetSuite


Enterprise Resource Planning (ERP)

Το NetSuite Enterprise Resource Planning (ERP) προσφέρει μια σύγχρονη, σπονδυλωτή λύση για την εκτέλεση όλων των βασικών λειτουργιών back-office και των οικονομικών επιχειρηματικών διαδικασιών στο cloud.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗ (OneWorld)

Το NetSuite OneWorld σάς παρέχει μία ενοποιημένη λογιστική βάση που μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά νομίσματα, φορολογικές νομοθεσίες, και πρότυπα αναφορών για όλο το φάσμα λειτουργιών ενός ομίλου ή μίας επιχείρησης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (CRM)

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM) - Το NetSuite CRM προσφέρει πραγματική διαχείριση του κύκλου ζωής του πελατών, από το μάρκετινγκ και τη διαχείριση ευκαιριών ως τη διαχείριση παραγγελιών, την εξέλιξη των πελατών, τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, την ανανέωση συμβολαίων και την εξυπηρέτηση πελατών.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (PSA) - Το NetSuite SRP παρέχει πλήρη διαχείριση έργου από το Cloud, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης πόρων, της λογιστικής του έργου και της διαχείρισης δαπανών, όλα στενά ενσωματωμένα στις δυνατότητες λογιστικής, CRM και ηλεκτρονικού εμπορίου.

OpenAir

Το OpenAir - ii8 OpenAir υποστηρίζει ολόκληρο τον οργανισμό υπηρεσιών σας με την προβολή σε πραγματικό χρόνο και πρόσβαση σε εργαλεία και πληροφορίες, όποτε και από όπου τις χρειάζεστε. Μειώστε το χρόνο απο την παροχή υπηρεσίας μέχρι την τιμολόγηση, βελτιώστε τη διαχείριση του έργου, αυτοματοποιήστε τη διαδικασία χρέωσης και τιμολόγησης και βελτιστοποιήστε τη διαδικασία αναφοράς εσόδων και κερδοφορίας.

Omnichannel Commerce (SuiteCommerce)

Omnichannel Commerce (SuiteCommerce) - Το SuiteCommerce παρέχει μια πλατφόρμα εμπορίου που επιτρέπει στην επιχείρησή σας να προσφέρει συναρπαστικές και εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών σε όλα τα κανάλια. Με το SuiteCommerce, ενοποιήστε το ηλεκτρονικό εμπόριο και το POS με τα back-office συστήματά σας για να παρέχετε στους πελάτες σας την εμπειρία που περιμένουν από την επιχείρησή σας.

Επιχειρηματική ευφυΐα

Το NetSuite Business intelligence παρέχει τη δυνατότητα ενσωματωμένων πινάκων ελέγχου σε πραγματικό χρόνο, αναφορών και ανάλυσης για όλες τις διαδικασίες της σουίτας λογισμικού.

Εμπειρία

Στη NetSuite, βάζουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο της προσοχής μας ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Χτίζουμε τη εμπειρία NetSuite κάνοντας τα προϊόντα μας όσο πιο διαισθητικά, πλήρως εξοπλισμένα και προσβάσιμα γίνεται.

Experience
Εμπειρία
Sales Chat

Interested in growing your business with NetSuite?

Start chat