Produktoversikt

Bli en av de mer enn 40 000 organisasjonene i over 160 land som administrerer virksomhetene sine med NetSuite


Ressursplanlegging for bedrifter (ERP)

NetSuite Ressursplanlegging for bedrifter (ERP) tilbyr en moderne, skalerbar løsning du kan bruke til å kontrollere alle dine viktige administrasjonsoppgaver og økonomiske forretningsprosesser i skyen.

Global virksomhetsledelse (OneWorld)

NetSuite OneWorld leverer en integrert og enhetlig plattform som sømløst håndterer flere valutaer, skattleggingsregler og rapporteringskrav for virksomheters multinasjonale operasjoner samt for operasjoner som involverer flere datterselskaper.

Kunderelasjonshåndtering (CRM)

Med NetSuite CRM+ kan du administrere hele kundens livssyklus, fra markedsføring og administrering av muligheter til ordrehåndtering, mersalg, kryssalg, abonnementsfornyelse og kundeservice.

Administrasjon av humankapital (SuitePeople)

NetSuite SuitePeople er et HR-system som er bygget inn i NetSuites enhetlige programvarepakke for skyen. SuitePeople tilbyr kraftig funksjonalitet for organisasjoner som trenger å administrere viktige HR- og personalprosesser, og gir medarbeiderne en god opplevelse når de skal fullføre de fleste hverdagsoppgaver.

NetSuite Profesjonell tjenesteautomatisering (PSA)

NetSuite leverer komplett webbasert PSA inkludert ressursstyring, prosjektregnskap og timeseddel og utgiftsadministrering, alt tett integrert med NetSuites SaaS-regnskapsføring, CRM- og e-handelsfunksjoner.

OpenAir

OpenAir støtter hele organisasjonen din med sanntidsoversikt og tilgang når som helst og hvor som helst til verktøyene og informasjonen du trenger. Reduser ikke-fakturerbar ventetid, forbedre prosjektstyringen, automatiser faktureringsprosessen og optimaliser inntekts- og lønnsomhetsrapportering.

Flerkanalshandel (SuiteCommerce)

SuiteCommerce leverer en handelsplattform som gjør det mulig for virksomheter å levere engasjerende og personlig tilpassede handleopplevelser i alle kanaler. Med SuiteCommerce kan du forene e-handel og POS med administrasjonssystemene dine for å gi kundene merkevareopplevelsene de forventer.

Business intelligence

Netsuite Business intelligence gir den kraften du får av å ha innebygde dashboards, rapportering og analyse fra alle integrerte prosesser, i én programvarepakke.

Opplevelse

Hos NetSuite setter vi mennesket i fokus når vi utformer produktene våre, slik at brukerne kan fokusere på å utvide virksomheten sin. Å gjøre våre produkter så intuitive, funksjonelle og tilgjengelige som mulig er det NetSuite-opplevelsen handler om.

Opplevelse
Opplevelse

SuiteSuccess

SuiteSuccess er en transformativ metode for kundeengasjement som gir langvarig kundesuksess, utviklet gjennom ledende praksis, år med erfaring og omfattende bransjekunnskap innen implementering av skybasert ERP.

Sales Chat

Interested in growing your business with NetSuite?

Start chat