Partnerprogram

NetSuite er opptatt av å bygge og opprettholde sterke partnerskap. De er avgjørende for vår suksess.


Alliance-partnere

NetSuite Alliance-partnere leverer konsulenttjenester for omlegging av virksomheter i tillegg til tjenester for integrasjon og implementering som gjør at du kan få enda mer ut av NetSuite-programvaren. Alliance-partnere er eksperter på sine felt og har en dyp og unik forståelse av løsningene våre. NetSuite gir Alliance-partnerne våre et robust sett med ressurser, sertifisert opplæring og verktøy som gjør at de kan utvikle ekspertise rundt spesifikke forretningsfunksjoner, produktområder og bransjer slik at de effektivt kan assistere kunder, differensiere praksiser og utvide virksomheten.

Finn ut mer

Utviklere

Medlemmer av SuiteCloud Developer Network utvider NetSuites helintegrerte pakke for regnskap/ERP, CRM og e-handel med tredjeparts «Bygget for NetSuite»-programmer for vertikale bransjer eller spesifikke forretningsprosesser, som frakt, EDI, HR, markedsføring, elektroniske signaturer, MVA-automatisering og mer.

Finn ut mer

Løsningsleverandører

NetSuites løsningsleverandører er eksperter på forretningsprogrammer som leverer komplette NetSuite-løsninger for databehandling i skyen, fra salg av NetSuite-lisenser til implementering og støtte. Løsningsleverandørene har utvist ekspertise i regnskap/ERP, CRM eller e-handel gjennom dokumenterte metoder som sikrer din suksess. NetSuites løsningsleverandører deler vår visjon om å hjelpe mellomstore selskaper og foretak med å drive virksomhetene bedre.

Finn ut mer

BPO-partnerprogram

NetSuite-partnere for outsourcing av forretningsprosesser (BPO) leverer BPO-tjenester og løsninger for forretningsprosesser som en tjeneste-løsninger (BPaaS) basert på NetSuite, verdens ledende plattform for virksomhetsadministrasjon i skyen. Å samarbeide med NetSuite gir BPO-partnerne våre én fleksibel løsning de kan bruke til å håndtere klienter av alle størrelser, fra små bedrifter og oppstartsbedrifter i vekst til Global 2000-bedrifter.

Finn ut mer

Henvisningspartnere

NetSuite-henvisningspartnere introduserer NetSuite for potensielle klienter og får et honorar for henvisningen. Mange henvisningspartnere blir også sett på som NetSuite-eksperter og genererer ekstrainntekter ved å levere tjenester relatert til kundenes NetSuite-kontoer.

Finn ut mer

Regnskapsførere

NetSuite-regnskapsførerprogrammet gjør at regnskapsfirmaer kan levere førsteklasses service til klienter som kjører NetSuite – uten tilleggskostnad for regnskapsfirmaet eller den felles kunden. Ved å bli med i programmet kan regnskapsfirmaer få betydelige fordeler, inkludert muligheten for sikker, enkel og ekstern støtte av klienter som bruker NetSuite (hvis klienten ønsker det), betydelige rabatter på opplæring, henvisningsfordeler og mer.

Finn ut mer

Handelsbyråprogram

NetSuites handelsbyråprogram (CAP) er en allianse av ledende kreative byråer og systemintegratorer. De gir NetSuite-kunder overlegen interaktivitet, funksjonalitet og estetikk for gode onlineopplevelser ved å bruke den svært fleksible nettbutikken og unik administrasjonsintegrasjon fra SuiteCommerce-plattformen.

Finn ut mer

Private Equity-praksis

NetSuites globale Private Equity-praksis driver verdiskaping forinvesteringsselskaper og deres porteføljeselskaper. Teamet gir klienter råd om strategisk due diligence, oppdelinger og tilleggsoppkjøp med ytelsessynergier- og front/back office-synergier som drivkraften for å oppnå inkrementell EBITDA.

Finn ut mer

Sales Chat

Interested in growing your business with NetSuite?

Start chat