PRODUKTOVERSIGT

Bliv en af de 18.000 organisationer i over 160 lande, der bruger NetSuite


Enterprise Resource Planning (ERP)

NetSuite Enterprise Resource Planning (ERP) er en moderne, skal(é)erbar løsning til administration af alle dine back-office- og økonomifunktioner i skyen.

Global virksomhedsstyring (OneWorld)

NetSuite OneWorld giver en integreret og samlet platform, der problemfrit dækker flere valutaer, beskatningsregler og rapporteringskrav i multinationale selskaber med flere datterselskaber.

Customer Relationship Management (CRM)

NetSuite CRM+ (varetager) dækker hele kunde(ns) livscyklussen, fra markedsførings- og tilbudsstyring til ordrebehandling, mersalg, krydssalg, fornyelser og kundeservice.

Human Capital Management (SuitePeople)

NetSuite SuitePeople er en HR-løsning (Human Resources), der er udviklet til NetSuites samlede løsningspakke i skyen. SuitePeople tilbyder organisationer højtydende funktionalitet til administration af deres vigtige HR- og medarbejderstyringsprocesser og samtidig giver medarbejderne en fremragende oplevelse, når de løser de dagligdag(en)s opgaver.

NetSuite Professional Services Automation (PSA)

NetSuite tilbyder omfattende webbaseret PSA med ressourcehåndtering, projektregnskab (samt) og tids- og omkostningsstyring, der er tæt integreret med NetSuites SaaS-funktioner til regnskab, CRM og e-handel.

OpenAir

OpenAir understøtter hele din serviceorganisation med (fuld) gennemsigtighed i realtid og giver adgang til alle de nødvendige værktøjer og oplysninger overalt, når du har brug for det. Nedbring dit ikke-fakturerbare (timer) tidsforbrug, optim(é)er projektledelsen, automatis(é)er din faktureringsproces, og optim(é)er rapporteringen af indtægter og fortjeneste.

Omnichannel-handel (SuiteCommerce)

SuiteCommerce tilbyder virksomheder en handelsplatform, hvor de kan skabe attraktive og personlige shoppingoplevelser på tværs af alle kanaler. Med SuiteCommerce kan du forbinde e-handel og POS med dine back office-systemer, så du kan give kunderne den gode oplevelse, de forventer.

Business Intelligence

Med NetSuite Business Intelligence får du værdifuld information med indbyggede dashboards i realtid, rapportering og analyser på tværs af alle de processer, der er integreret i softwareløsningen.

Oplevelse

Hos NetSuite sætter vi mennesker i centrum (for) af vores design, så de kan fokusere på at skabe vækst i deres virksomhed. Essensen af NetSuite (oplevelsen) Experience er(,) at gøre vores produkter så intuitive, komplette og tilgængelige som muligt.

Oplevelse
Oplevelse

SuiteSuccess

SuiteSuccess er en transformativ metode til opbygning af livslange, succesfulde kundeforhold, der bygger på (best practice) bedste praksis, vores mangeårig erfaring og omfattende brancheviden inden for implementering af (cloud) skybaseret ERP.