Partner
Program

NetSuite er stolt af at kunne opbygge og opretholde stærke partnerskaber. De er nøglen til vores succes.


Løsningsudbydere

Udbydere af NetSuites løsninger er eksperter i virksomhedsapplikationer og tilbyder komplette skybaserede løsninger, fra salg af licenser til implementering og support. De har ekspertise inden for regnskabs-/ERP-, CRM- eller e-handelsløsninger og bruger dokumenterede metoder, der garanterer succes. NetSuites løsningsudbydere deler vores vision om at hjælpe mellemstore og store virksomheder med at styre deres forretning mere effektivt.

Få flere oplysninger

Alliancepartnere

NetSuites alliancepartnerprogram tilbyder rådgivning i forbindelse med virksomhedsforandringer samt integrations- og implementeringstjenester, der hjælper dig med at få endnu større udbytte af din NetSuite software. Vores alliancepartnere er eksperter på deres område og har et dybtgående og enestående kendskab til vores løsninger. NetSuite giver vores alliancepartnere en pakke med stærke ressourcer, certificeret træning og værktøjer, der klæder dem på til at udvikle ekspertise om specifikke forretningsfunktioner, produktområder og brancher, så de effektivt kan hjælpe kunderne, optimere deres processer og skabe vækst i virksomheden.

Få flere oplysninger

Udviklere

Medlemmerne af SuiteCloud Developer Network udvider NetSuites fuldt integrerede løsningspakke til økonomistyring/ERP, CRM og e-handel med tredjepartsløsninger i form af "Built for NetSuite"-applikationer til bestemte brancher eller specifikke forretningsprocesser, f.eks. fragt, EDI, HR, markedsføring, elektroniske signaturer, automatisering af moms osv.

flere oplysninger

BPO-partnerprogram

NetSuites BPO-partnere (Business Process Outsourcing) tilbyder BPO-tjenester og Business Process as a Service (BPaaS) baseret på NetSuite, verdens førende skybaserede virksomhedsstyringsplatform. Samarbejdet med NetSuite udruster vores BPO-partnere med en enkelt og fleksibel løsning, der giver mulighed for at betjene kunder af enhver størrelse, fra små virksomheder og nystartede hurtigvoksende organisationer til Globale enterprises.

Få flere oplysninger

Referral Partners

NetSuite Referral Partners introducerer NetSuite for potentielle kunder og får provision for dette. Mange af disse partnere regnes også for at være NetSuite-eksperter og har en ekstra indtægt ved at levere serviceydelser forbundet med deres kunders NetSuite konti.

Få flere oplysninger

Revisorer

Med NetSuites revisorprogram kan revisionsfirmaer yde en enestående service til de af deres kunder, der bruger NetSuite, uden ekstra omkostninger for revisionsfirmaet eller den fælles kunde. Ved at tilmelde sig dette program får revisionsfirmaet betydelige fordele, herunder mulighed for sikkert, nemt og eksternt at supportere kunder, der bruger NetSuite (efter kundens eget skøn), store uddannelsesrabatter, referencefordele og meget andet.

Få flere oplysninger

Handelsagenturprogram

NNetSuites handelsagenturprogram (Commerce Agency Program) er en sammenslutning af førende kreative bureauer og systemintegratorer. De giver NetSuites kunder uovertruffen interaktivitet, funktionalitet og æstetik til at levere fantastiske onlineoplevelser ved hjælp af den meget fleksible webbutik og enestående integration af SuiteCommerce platformen i backoffice funktionerne.

Få flere oplysninger

Private Equity-team

NetSuite's globale Private Equity-team styrker værdiskabelsen for private kapitalselskaber og deres porteføljevirksomheder. Teamet rådgiver kunder om strategisk due diligence, afhændelser og tillægsovertagelser med resultatmæssige og front-/back-office-synergier(,) samt fremdrift til at fastholde et trinvist stigende EBITDA.

Få flere oplysninger