BRANCHEOVERSIGT Verdens førende (cloud) skybaserede virksomhedsstyringsløsning

Bliv en af de 18.000 (+) organisationer,
der driver deres virksomhed på NetSuite


Reklame—og digitale markedsføringsbureauer

Automatiser bureauets arbejdsgange, og få overblik over rentabiliteten af kontoer og projekter med vores løsninger til projekt- og ressourcestyring, tids- og udgiftsstyring (samt) og ERP. De kan også integreres med DoubleClick til sporing.

Reklame—og digitale markedsføringsbureauer

Konsulentvirksomheder

Mennesker er dit vigtigste aktiv og din største udgift. (Muliggør at) Giv dine globale medarbejdere mulighed for at (kan) være produktive overalt, når de er på farten, med NetSuites økonomi—(,) og ressource—(og) eller projektstyringsløsninger.

Konsulentvirksomheder

Uddannelse

En ny tilgang, der giver dig mulighed for at fokusere på din kernestrategi og samtidig minimere risikoen, nedbringe omkostningerne og forbedre den strategiske beslutningstagning.

Uddannelse

Energi

Fra energiproduktion til transmission og distribution—energiselskaber kan med NetSuite styre hele deres virksomhed via en løsning i skyen og samtidig holde de samlede ejeromkostninger på et rimeligt niveau.

Energi

Finansielle tjenester

Få fordelene ved en løsning, der er udviklet med henblik på de stigende krav til (sikkerhed og kvalitet,) compliance og på at sikre driftskontrol på et højt niveau, så du nemt og effektivt kan styre dine globale aktiviteter og datterselskaber rundt om i verden.

Finansielle tjenester

Sundhedspleje og biovidenskab

Få en teknologi, der altid holder dig opdateret, uden de høje omkostninger, der typisk følger med til hardware, software, vedligeholdelse og opgraderinger. (Få) Den giver (fuldkommende) fuldstændig gennemsigtighed på tværs af funktioner, afdelinger og geografiske placeringer.

Settore medico e sanitario

IT-tjenester

(øg) Skub rentabiliteten op trods nedadrettede pres med et 360-graders overblik over din virksomhed med NetSuites ERP–og projektstyringsløsninger. Få (de) vist vigtig(st)e måleværdier på (unikt) brugertilpassede dashboards.

Servizi IT

Produktion

Integr(é)r dine produktions- og forretningsprocesser, inklusive arbejdsordrer, montage, materialelister og behovsbaseret lageropfyldning, og få en (mere lean optimeret) slankere produktion.

Produktion

Medier og forlag

Saml forretningsprocesserne i din medie-/forlagsvirksomhed, fra lead til indrykningsordre og fakturering, og (samtidig) få bedre indsigt i virksomhedens udvikling og resultater.

Medier og forlag

Nonprofit

Tag din mission et skridt videre med NetSuite. Brug NetSuite til din nonprofitorganisations administrative funktioner med en enkelt, fleksibel og (kraftig) højtydende forretningsapplikation.

Nonprofit

Professionelle serviceydelser

Vores løsninger til Professional Services Automation (PSA) og Services Resource Planning (SRP) tilbyder projekt—og ressourcestyring til servicevirksomheder, uanset størrelse og branche.

Professionelle serviceydelser

Detailhandel

Sammenkæd hvert trin i en detailvirksomhed med (talrige) mange kanaler og placeringer—fra e-handel, betalingsstyring (POS) og ordrebehandling til markedsføring, lagerstyring, økonomistyring og kundesupport.

Detailhandel

Software-/internetvirksomheder

NetSuite opfylder softwarevirksomheders særlige krav til økonomistyring med funktionalitet til avanceret indtægtsføring, løbende indtægtsstyring og administration af fornyelser.

Software-/internetvirksomheder

Transport og logistik

Få fuld (indblik) gennemsigtighed i din(e) globale aktiviteter og datterselskaber rundt om i verden med en robust økonomiapplikation, der er designet til (den) moderne (tidsalder) krav. NetSuite giver adgang til enestående teknologi uden de traditionelle faste omkostninger til IT og hardware.

Transport og logistik

Engrosdistribution

Få en (kraftig) højtydende applikation til administration af hele din distributionsvirksomhed, og reduc(é)r samtidig markant dine udgifter til distributionssoftware, IT-indkøb og faste omkostninger.

Engrosdistribution

Få mere at vide om OneWorld til global virksomhedsstyring

Aftal et gratis rådgivningsmøde