VIRKSOMHEDSOVERSIGT

Den 7. November 2016 , (færdiggjorde) fuldførte Oracle overtagelsen af NetSuite, den allerførste (Cloud) skybaserede virksomhed.

I 1998 (pionerede) førte NetSuite an som pioner i cloud computing-revolutionen og grundlagde verdens første virksomhed, der leverede virksomhedsapplikationer via internettet. I dag tilbyder NetSuite en bred vifte af (cloud) skybaserede programmer til økonomistyring/ressourceplanlægning (Enterprise Resource Planning, ERP) og omnichannel-handel, der anvendes i over 18.000 virksomheder, organisationer og datterselskaber i mere end 100 lande.

Vision NetSuite forandre den måde(n), virksomheder arbejder på, så de kan opnå deres vision.

Hvorfor vælge NetSuite?

INDBYGGET FLEKSIBILITET

BUSINESS INTELLIGENCE,
DER ER GRATIS OG FOR ALLE

(E-)HANDELSKLAR ERP

DESIGNET TIL (D)EN
MODERNE VIRKSOMHED

Virksomhedsprofil

NetSuite er verdens førende udbyder af (cloud) skybaseret virksomhedsstyringssoftware. NetSuite hjælper virksomheder med at styre de centrale forretningsprocesser med et fuldt integreret system, der bl.a. omfatter ERP/økonomistyring, CRM, e-handel(,) og lagerstyring.(,) Og meget mere.

Få flere oplysninger

Karriere

NetSuite er altid på udkig efter de bedste og dygtigste talenter og lægger vægt på at give dem den støtte, de har brug for, så de bedst kan hjælpe vores kunder med at revolutionere deres virksomhed.

Få flere oplysninger


Priser

NetSuite har (modtaget) fået tildelt over 80 priser fra forskellige branche(r)grupper for sine produkter(, Innovation,) og sin innovation, (ledelse,) førende position og virksomhedskultur.

Få flere oplysninger

Social ansvarlighed

Vi støtter nonprofitorganisationer og sociale virksomheder, uanset om de er i stand til at betale.

Få flere oplysninger


Kontakt os

7th Floor
5 New Street Square
New Fetter Lane
London
EC4A 3BF
Phone: +4544808208
URL: www.netsuite.co.uk